ATELIER DE SCHUUR EXPOSEERT EN VERKOOPT

De kunstwerken die de kunstenaars maken zijn regelmatig te zien op exposities, (jaar)markten en open erf dagen. Trots laten de kunstenaars maar al te graag de kunst dat gemaakt is in Atelier de Schuur zien aan het publiek! Heeft u de ruimte en/of gelegenheid om de kunst van onze kunstenaars te exposeren en lijkt u dit leuk, neem dan vooral contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden! Ook voor bestellingen kunt u gebruik maken van onderstaande contactgegevens:expositie
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 06- 82 17 30 93

WINKEL MET SCHILDERIJEN & KERAMIEKPRODUCTEN

Vrijwel alles wat je vindt aan schilderijen en keramiekproducten in het knusse en creatieve winkeltje van Activiteitencentrum Zegveld is handgemaakt door één van de kunstenaars van Atelier de Schuur.
Adres winkeltje Activiteitencentrum Zegveld:
Middenweg 9 in Zegveld (gratis parkeergelegenheid voor de deur)
Geopend van dinsdag t/m vrijdag 09.00 – 16.00 uur

HOUSE OF ARTS

House of Arts heeft zijn deuren zaterdag 19 januari 2019 officieel geopend en zal een plek zijn waar het hele jaar door onder andere de kunst van Atelier “De Schuur” te bewonderen is.
Ga gerust een keer langs en beleef en geniet van een samensmelting van Woerdens talent!
Adres: Molenstraat 40, Woerden (Onder de molen)

THOMAS EILAND

Op 16 maart 2013 is het ‘Thomas Eiland’ bij de Blauwe Meije geopend. Op het Thomas Eiland vindt u een permanente expositie van de kunstenaars van Atelier de Schuur. Adres: Buitenplaats De Blauwe Meije, Meije 300, 3474 MD, Zegveld.

AGENDA

  • Zaterdag 11 september 2021 kunt u tijdens de opening van onze expositie van 13.30 tot 16.00 uur in 'Het Baken' te Woerden wederom prachtige kunststukken komen bewonderen gemaakt door onze kunstenaars. Adres: Beneluxlaan 3, 3446 BK Woerden.