Kunstuitleen Atelier de Schuur: Hoe werkt het?

Om onze kunst te lenen kunt u een jaarabonnement nemen. Het voor uitleen beschikbare werk vindt u onder de knoppen Keramiek en Schilderijen onderaan op deze pagina. Wanneer u een kunstwerk ziet dat u graag zou willen lenen (of kopen) stuurt u een mail met de naam van het werk, de kunstenaar en uw contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de afspraak rond te maken.
Hieronder de voorwaarden van het jaarabonnement:

Jaarabonnement
De kosten per jaar zijn:
Lenen 1 kunstwerk 40 euro
Lenen 2 kunstwerken 35 euro per stuk
Lenen 3 of meer kunstwerken 30 euro per stuk

U kunt de kunstwerken op afspraak bij ons komen ophalen.
Binnen de gemeente Woerden is het ook mogelijk dat wij de kunstwerken bij u langs komen brengen, hier vragen wij een vergoeding van € 2,50 voor.

De huurprijs is per werkstuk ongeacht formaat, techniek of verkoopprijs. U kunt iedere 3 maanden een kunststuk omwisselen, dit is niet verplicht, maar de maximale uitleentermijn voor een kunstwerk is één jaar.

Kunt u geen afscheid nemen van een kunstwerk omdat het gewoon perfect op dat ene plekje staat, dan is de mogelijkheid om het kunstwerk te kopen met een korting van 25%.

Abonneren en opzeggen abonnement
1. Een abonnement wordt aangegaan voor 12 maanden na aanvang abonnement. Hiervoor kan men zich op iedere willekeurige datum aanmelden en gaat in op de eerste van de volgende maand.
2. Opzegging van het abonnement graag schriftelijk (per email) doorgeven.
3. Bij opzegging van het abonnement krijgen wij de werken graag uiterlijk op de dag van afloop van de abonnementsperiode weer terug.

Betaling van abonnementsgelden
Voor aanvang van het abonnement of het nieuwe abonnementsjaar wordt een factuur gestuurd voor het verschuldigde abonnementsgeld.

Aansprakelijkheid van de abonnees
Alle kunstwerken dienen binnen geplaatst te worden, dit om eventuele schade zoveel mogelijk te beperken.
Soms gaat er helaas wel eens iets mis en raakt een kunstwerk beschadigd, dat kan gebeuren en horen wij graag van u. Er zullen hiervoor geen kosten in rekening worden gebracht.

*Wij doen onze uiterste best om de status van de werken zo actueel mogelijk te houden, het kan echter voorkomen dat het werk dat u wilt lenen/kopen onverhoopt toch al uitgeleend/verkocht is.